“ZA SVE POSTOJI PRVI PUT”

Pa tako i za pisanje svojih misli i osjećaja. Dugo vremena mi je trebalo da otvorim svoj laptop i počnem pisat. I evo danas sam napokon napravila taj prvi korak.
Svi dobro znamo da su prvi koraci teški za učinit,bilo to za pisanje,za ljubav,za nešto što nama puno znači a opet u nama vlada taj strah kako će tko reagirat,kako ćemo krenuti,a da znamo da nismo pogriješili.
Rođeni smo da griješimo i da na tim greškama učimo. Kako je najbolje predstavit ono što želiš podjeliti sa svijetom,podjeliti sa ljudima o kojima ništa ne znaš a da te ne smatraju ludom,ako ne napravimo taj prvi korak.

Ali kad gledaš svatko od nas nosi tu ludost u sebi i ona nas tjera na to da krenemo sa prvim korakom. Jer sa mjesta ne možeš napraviti ono što si naumio. Možeš samo još više dobivati ideja,tema ali neće se ono samo napraviti ili napisati.
Svaki dan je dan nečeg novog,novih ideja,novih lica,novih ljubavi,novih suza,novih prijateljstava,ali isto tako možemo cjeli dan ostati u krevetu i gledat televiziju i propustiti ono što je dan pripremio za nas.
Svatko je od nas različit i drugačije gleda na svijet oko sebe. Svatko ima drugačije mišljenje o ljubavi,prijateljstvu.
Tako i ja, zato sam se odlučila za pisanje ovog bloga.

Svatko sam sebi stvara sudbinu,da li dobru ili lošu.Svatko sam sebi bira karte na koje će igrat,svatko bira svoj put kojim će krenuti.Svatko od nas ima izbor u životu.Život nam je dao izbora a na nama je da ga što bolje iskoristimo.
Samo moramo pronaći ono svoje unutarnje “ja” i odlučiti kojim putem želimo krenuti u životu. Kada malo bolje pogledamo čitav život nam se sastoji od mnogih puteva samo moramo odabrati onaj pravi.
Ponekad je teško odabrati pravi put ali ako ne pokušamo nikad nećemo znati da li je taj put pravi ili nije.
Na greškama se uči,ali isto tako svaka ta greška u našem životu ima svoju poruku.Zato budite zahvalni na tim greškama ma koliko god vas one boljele ili ne..1037702701025635374s600xn0

Objavio

krisscikor

*LJUDE JE LAKO PROČITATI,AKO PRVO PROČITATE SEBE* Pisanje je moja prva ljubav. Život nije onakav kakvog su nam ga naši roditelji predstavljali. Kao bajku,sa sretnim završetkom. Kako odrastamo,tako učimo i bolje gledamo na svijet. Učimo,padnemo,dignemo se. I tako u krug, Svatko je kovač svoje sudbine. Ljubav mi je jednom šapnula: 'Will you be my beauty and I your beast' Ljubav je kao roulett Izbor na crveno ili crno polje. Izbor nije na nama,izbor je na srcu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s