“MOŽE NAM SE JER SMO…ŽENE”

Tako mala riječ, sastavljena od  samo 4 slova a toliko nemira krije u sebi. Ponekad se zapitam da li nam ima kraja, ponekad smo poput vjetra,nikad ne znaš u kojem ćemo smjeru zapuhati a kada se smirimo uvijek iza nas ostaje trag,onaj koji je muškarcima neodoljiv. Mi žene smo ponekad previše žene,previše smo lijepe za muške oči,previše pametne za muški mozak,i previše snažne da i poslije najjače oluje i dalje stojimo čvrsto na nogama.Svaka žena ima ženu iza sebe koja ju je takvom učinila,nama ne treba kruna da bi se osjećale kao kraljice,mi smo rođenjem postale kraljice. Kraljica ima one oči  koje ti čitaju dušu pri samom pogledu,ona živi u svijetu koji je poznat samo kraljicama poput nje. Kraljicu prate zvijezde i osvjetljavaju joj put pod nogama. U kraljicu je romantika usađena,samo je potreban kralj da je probudi u njoj. Kraljica je ona žena koja ima hiljadu i jednu masku na licu ali ispod svih tih maski nosi onu pravu,masku ŽENE. 
Mi smo te koje stvaramo porodicu i držimo sve konce u rukama,mi smo te koje donosimo ljubav,opraštanje,suosjećanje u muški svijet. Žena mora biti pravi bič za svog muškarca,za svoju djecu,prijatelje i čitav svijet. Mi žene možemo biti u isto vrijeme i andjeo i vrag. Možemo plakati danima,noćima a opet ćemo izaći sa osmijehom na licu među svijet.Možemo se praviti fine a iza leđa ćemo nekome zagorčat život a da toga nije ni svjestan. Jer smo žene.Volimo se dotjerati za muške poglede samo da nam njihove oči podignu ego na višu razinu. Volimo muškarcima tražiti bolne točne i udariti kada su najslabiji, jer smo žene. Svaka žena bi trebala poslušati djevojčicu u sebi i upustiti se u avature kojima ćemo se smijati kada budemo pred 50om se gledali u ogledalo a u očima ćemo vidjeti sebe u mlađim danima i reći samoj sebi “a jesam bila luda”. Žena treba biti luda i početi se smijati iz sveg glasa ujutro čim otvori oči. Žena je rođena da osjeti život pod svojim nogama. Stvorene smo da nosimo visoke pete i trpimo bol. Žena si ako osjetiš bol koju ti nanosi ljepota . Žena u sebi mora imati ljepotu koja će zraćiti iz nje i sakriti svu ljepotu odjeće na njoj,đabe sva odjeća na ženi ako žena ne zrači iznutra,iz duše.Budi onakva kakvom se nijedna ne usudi biti. Mogu nam muškarci pričat bajke ali mi smo kraljice za njihov svijet,to ćemo i ostat..

                                                 “Mi žene smo stvorene da ostavimo trag iza sebe “   

images.jpg     
 

 

Objavio

krisscikor

*LJUDE JE LAKO PROČITATI,AKO PRVO PROČITATE SEBE* Pisanje je moja prva ljubav. Život nije onakav kakvog su nam ga naši roditelji predstavljali. Kao bajku,sa sretnim završetkom. Kako odrastamo,tako učimo i bolje gledamo na svijet. Učimo,padnemo,dignemo se. I tako u krug, Svatko je kovač svoje sudbine. Ljubav mi je jednom šapnula: 'Will you be my beauty and I your beast' Ljubav je kao roulett Izbor na crveno ili crno polje. Izbor nije na nama,izbor je na srcu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s