“GDJE JE SNAGA KADA NAM JE NAJPOTREBNIJA?”

Koliko puta vam se dogodilo da pri samom ustajanju iz kreveta shvatite da vam dan neće proći najbolje?
Počnete piti kavu,ona kava koju godinama pijete nema onaj svoj okus, krenete na posao upadnete u najveću gužvu,šef na poslu cijelo radno vrijeme ima pik na vas. Tada poželite da se niste ni ustali niti započeli dan. Ponekad toliko izgubimo volju u životu da pomišljamo na najgore scenarije,ali tada nam se javi glas u glavi koji nas odmakne od takvih scenarija,jer ništa nije toliko grozno da se ne može popraviti. Mnogi ljudi nakon lošeg dana traže snagu u različitim stvarima.
Ali ponekad ni to ne pomaže jer se previše usredotočimo na loše situacije u danu i samo razbijamo glavu sa suvišnim pitanjima.

Zašto ono čemu se najviše nadamo i veselimo uvijek padne u vodu?

Život ima previše smicalica za nas da bih ih mi sve pohvatali ili da bi mogli životu pokazat srednji prst i reći *e,ovaj put me nisi sjebao*
Iako smo mu uspijeli *pročitat misli* opet će nas kad tad sjebat i opet će nam se život smijat,dok ćemo mi biti ljuti na sebe ili na cjeli svijet.
Ljutnja nam ništa ne pomaže,ona dodje i ode,ali opet nam ostavi pitanja kojima razbijamo glavu. I tako se vrtimo iz dana u dan u krug i uvijek se nađemo na početku.Kao da ništa nismo postigli u životu. Iako u tom trenutku ljutnje ni ne znamo da smo postigli ono najvažnije u životu,pouku,koja nam je tako dobro zamotana u najruzniji papir da nećemo obračat pozornost na taj papir. Iako ćemo kad tad strgati taj papir i suočit se sa poukom koju nam je život spremio.

Koliko puta vam se dogodilo da ste pomislili da ste dotakli dno dna?
Svaki put kada vas je život sjebao. Ali vi ste opet ugledali svjetlost na kraju tunela,to je snaga. Ona je u svima nama samo je moramo pustiti da dopre do nas i da nam pokaže pravi put.
Snaga uvijek dodje onda kada nam je najteže.Ona je poput anđela čuvara samo je moramo pronaći u sebi.dobro-dolazi-vitfitlab-sreca-potencijal-zdravlje-uspjeh-001-2014.jpg

Objavio

krisscikor

*LJUDE JE LAKO PROČITATI,AKO PRVO PROČITATE SEBE* Pisanje je moja prva ljubav. Život nije onakav kakvog su nam ga naši roditelji predstavljali. Kao bajku,sa sretnim završetkom. Kako odrastamo,tako učimo i bolje gledamo na svijet. Učimo,padnemo,dignemo se. I tako u krug, Svatko je kovač svoje sudbine. Ljubav mi je jednom šapnula: 'Will you be my beauty and I your beast' Ljubav je kao roulett Izbor na crveno ili crno polje. Izbor nije na nama,izbor je na srcu.

2 misli o ““GDJE JE SNAGA KADA NAM JE NAJPOTREBNIJA?””

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s