“BUDI SVOJA U OVOM SVIJETU LUDILA”

Ali ja se odmah u startu ograđujem od svih vas i kažem da nisam kao vi. Nisam niti ću ikada biti,jer ne želim i ne odgovara mi. Drugačija sam jer ja tako želim jer mi to drugačije odgovara.

Ja sam osoba koja nikad nema mira i osoba koju sve zanima.Osoba sam koja ide za svojim snovima,koji me još nikad nisu prevarili (za razliku od ljudi).
Jer da sam slušala druge oko sebe nikad ne bi pokrenula svoj blog,ne bi upisala pole dance. Kada sam odlučila pokrenut svoj blog rekla sam samoj sebi da ću biti 100% iskrena,što u današnje vrijeme nije dobro ali ja opet idem protiv vjetra. Svaki moj text koji ste pročitali ili ćete tek pročitat znajte da je napisan iz mog osobnog iskustva i iz mog pogleda. A vjerujem da drugačije gledam od večine vas. Nisam osoba koja ide tamo gdje idu svi,ja sam više od onih koja sama stvara svoj put pa makar nikad ne došla do cilja makar taj cilj ne postoji,ja ću ga sama stvoriti.
Govorili su mi “nije ti dobro biti toliko otvorena na blogu,ipak te čitaju ljudi koji te ne poznaju”
I neka me čitaju ,neka shvate da nije dobro glumiti i biti netko tko nisi. Zar je toliko teško biti TI?
Zar je toliko teško se izdvojiti iz mase? Ja vam kažem da nije. Imam 25 godina i prošla sam pun kufer toga i sa sigurnošću mogu stat i reći nekome da nije u pravu jer znam da nije u pravu. Ja sam dugi niz godina bila jako povučena u sebe rijetko kome sam se otvorila. Jer sam se bojala ljudi,njihovih osuda,pogleda,ismijavanja..Ali kako sam odrastala shvatila sam kakva želim biti i danas vidim da sam uspjela u svom planu.Volim sebe takvu kakva jesam kome smeta ne mora me ni pogledati a kamoli pozdravit.Naučila sam se sama boriti sa vjetrenjačama. Stanite malo i promotrite svijet oko sebe,šta vidite? Jel vidite sebe u tim ljudima? Jel vidite kako se pretvaramo jedni u druge? Ljudi,naučite biti svoji i imati svoj pogled na svijet,stanite i odvojite se od mase,imajte svoje mišljenje. Kopiramo jedni druge,oćeš po glazbi,politici,modi,glumi.Zašto?Čemu to? Zar smo toliko ljubomorni i želimo tuđu slavu preko nečijih leđa? Skinite maske iza kojih se skrivate i budite ono za što ste rođeni,budite VI,JEDNI JEDINSTVENI.


                                          P.S.DOPUSTITE SVIJETU DA VAS UPOZNA!!file.jpg


Objavio

krisscikor

*LJUDE JE LAKO PROČITATI,AKO PRVO PROČITATE SEBE* Pisanje je moja prva ljubav. Život nije onakav kakvog su nam ga naši roditelji predstavljali. Kao bajku,sa sretnim završetkom. Kako odrastamo,tako učimo i bolje gledamo na svijet. Učimo,padnemo,dignemo se. I tako u krug, Svatko je kovač svoje sudbine. Ljubav mi je jednom šapnula: 'Will you be my beauty and I your beast' Ljubav je kao roulett Izbor na crveno ili crno polje. Izbor nije na nama,izbor je na srcu.

3 misli o ““BUDI SVOJA U OVOM SVIJETU LUDILA””

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s